G-SPORT

http://www.parantee.be/parantee/index.asp?M=102&lang=1&clubID=233

CLUBKAMPIOENSCHAP G-SPORTERS TTC SPORTLINE 2017-18

 (ondertekst nog niet ontvangen)
(ondertekst nog niet ontvangen)
-------------------------------------------------------------

Vriendenmatch Dominiek Savio Gits - TTC Sportline (17 mei 2018)Hoi,
Ik heb vooral genoten van het gezellige, de sociale contacten en de fairplay van iedereen. 
Iedereen voelde zich ook goed en was happy.
Er werden veel spannende wedstrijden gespeeld wat aantoont dat ze hetzelfde niveau hebben.
Jullie nieuwe vrouwelijke speelster speelde duidelijk een trapje hoger, maar het ging niet bij iedereen vanzelfsprekend.
Hoe dan ook volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar
Grtjes, Stien (DSG)

---------------------------------------------------------------

CLUBKAMPIOENSCHAP G-SPORTERS TTC SPORTLINE 2016-17


Tijdens de laatste training van het seizoen greep in de stedelijke sporthal van Torhout het jaarlijks clubkampioenschap voor de G-Sporters van TTC Sportline plaats. Het was Bjorn Naeyaert die voor de vijfde opeenvolgende maal clubkampioen werd. 2de werd Adiljan Zhumateyen, 3de Johan Lissens, 4de Bjorn De Lobel en 5de James Vandemoortele. Na afloop tijdens de receptie mocht de kersverse clubkampioen de trofee in ontvangst nemen van sportschepen Hans Blomme. Op de foto kampioen Bjorn Naeyaert met de trofee in handen met naast hem (l.) de sportschepen. Uiterst L. Bloso trainster Jocelyn Dhondt. (Foto NT)
--------------

Op donderdag 11 mei 2017 werd onze jaarlijkse vriendschappelijke G-ontmoeting gespeeld tegen Gidos (Dominiek Savio Gits).  Dit jaar nam Gidos revanche en won met 9-11.
Op foto herken je alle tevreden deelnemers.Er zijn wekelijkse training voor G-sporters in de sporthal te Torhout vanaf september tot eind mei iedere dinsdag van 19.00 tot 20.30 uitgezonderd schoolvakanties
CLUBKAMPIOEN G-SPORTERS TTC SPORTLINE

De G-sporters van TTC Sportline hielden hun clubkampioenschap in de stedelijke sporthal van stad Torhout. Het was Bjorn Naeyaert die na een vinnige finale  de titel behaalde voor vice-kampioen Kevin Dreypondt. De fiere kampioen mocht tijdens de receptie uit de handen van sportschepen Hans Blomme de clubtrofee in ontvangst nemen. Men bemerkt de Bloso trainster Jocelyn Dhondt (2de van R.) die wekelijks de trainingen verzorgd voor de G-sporters, verder in gezelschap van James Vandemoortele (3de), Johan Lissens (4), Bjorn Delobel, Stephan Dupont, Philemon Vandenbrande, Wim De Busschere samen met de begeleiders. (Foto TTC Sportline)


-------------------